2022 - Mit ajándékozzak idén Valentin napra?

Az Amante számos újdonsággal készült erre a napra idén is! De mielőtt választanánk, ne felejtsük el, miről is szól ez a nap, miért ajándékozunk.

Egy kis történelem... 

Nem szeretnék egy ilyen napon uncsi töri órákba bonyolódni, szóval csak néhány érdekesség:

A Valentin-, illetve eredetileg Bálint-nap ókori hagyományokra tekint vissza. Az ókori Rómában ekkor volt a Februa nevű ünnep.

Ez az ünnep termelékenységi és tisztítási rítusokból állt, célja pedig az volt, hogy kiengeszteljék a rosszindulatú, farkas alakú Lupercus Istent.

A kereszténység megjelenésével egy másik ünnep vette át a helyét: Szent Bálint ünnepe. A ma elterjedt magyar Valentin-nap az angol névből ered. Ő - nem meglepő módon - a szerelmesek védőszentje.

A szerelmesek ezen a napon megajándékozzák szerelmüket vagy szerelmes üzenetet küldenek neki.

Tökéletes alkalom szerelmet vallani!

Mivel lepd meg Kedvesed?

Szerencséd van, hiszen az Amante Del Flor csapata már jóval korábban ezelőtt elkezdett készülődni. Felturbóztuk Valentin-napi kollekciónkat olyan ajándékokkal, melyekkel elkápráztathatod Kedvesed.

1. Élőrózsás dobozok

A leginkább stílusos, igényes ajándék a vörös rózsa. Ez jelképezi a szerelmet, szenvedélyt. Többféle színben is választhatsz rózsát, kedvesed igényének megfelelően. Ha először ünnepled vele a Valentin-napot, én mindenképpen a vörös rózsákat javaslom! A vörös rózsát kombinálhatod más színekkel is.

Vörös rózsa

2. Virágmacik

Személyes kedvencem! Én ezen a Valentin-napon biztosan virágmacit fogok ajándékozni! Nem csak aranyos, de szép is. Nézd meg te is választékunkat!

3. Szív dobozok

Az idei év nagy slágere a szívdoboz. Választhatod élő és örök rózsákkal, többféle színben is. Mind a doboz, mind a rózsák színe variálható, így számtalan kombináció közül tudsz választani. Az én személyes kedvencem a fehér dobozban elhelyezett rózsaszín és fehér rózsák kombinációja. Nézd meg őket te is! Hát nem csodálatosak?

3. Klasszikus ecuadori vörös rózsa csokor

Rendelhetsz akár 100 cm-es szárral is vörös rózsát! Igazán különleges csokorra vágysz, és nem elégszel meg az átlagossal, akkor válaszd ezt a virágkölteményt!

Ha szeretnéd, hogy Szerelmed a vörös rózsa tenger hullámai között ússzon, akkor a legjobb helyen jársz! 10 száltól csak a Te képzeleted szab határt a szálak számának!

Felsoroltunk tehát neked 4 olyan terméktípust, melyeket jó szívvel ajánlunk Valentin-napi meglepetésnek. De jöjjön a +1 ráadás, mely garantáltan elkápráztat!!!

Az örök szerelem doboza

Élő ecuadori rózsákból konzervált vörös örökrózsával az örök szerelmeseknek!
Te melyik ajándékot választanád Kedvesednek?

Megjegyzés megosztása