Hírességek kedvenc virágai

Múlt héten azon gondolkoztam, hogy ha egy világsztár térne be hozzánk, vajon milyen virágot választana? Ebben a blogban bemutatok néhány olyan virágot, melyet még a leggazdagabb, leghíresebb celebek is méltán imádnak.

Madonna

Fehér rózsa fekete dobozban

A fehér rózsa az ártatlanságot, erkölcsi tisztaságot és az őszinte szerelmet szimbolizálja. Ezek után talán kissé meglepő lehet, de a meglehetősen vagány Madonnának is ez a kedvenc virága.

Katy Perry

Egy másik énekesnő, Katy Perry pedig a fehér hortenziát kedveli leginkább.

A hortenzia az egyik alkotója a képen látható Betta vegyes csokornak, melyben fehér rózsa, boglárka és még sok más szép virág is megtalálható.

Paris Hilton

A dúsgazdag hölgyemény mindent imád, ami rózsaszín. Nem véletlen, hogy rózsából is ezt a színt választaná, ha nálunk járna.

 

Rózsaszín rózsa kis hengerdobozban

 

 Angelina Jolie

Ő az én egyik nagy kedvencem a női színészek között. Mindezt tetézi, hogy kedvenc virága az általam is nagyon szeretett orcidea. Ez a virág egyébként a luxust, szépséget és a szerelmet szimbolizálja. Nem véletlen, hogy az Amanténál is bőven lehet közülük válogatni!

Orchidea
Pöttyös vázában kapható orchideánk talán még a művésznőt is levenné a lábáról.

Meryl Streep

A nagy klasszikus idén júniusban lesz 72 éves. Vajon milyen virággal érdemes felköszönteni?

Nem mással, mint vörös rózsával. Ugyanakkor óvatosan ezzel a virággal, az ugyanis az igaz szerelem jelképe. Jelentése egyértelmű minden nő számára! 

Szerencsére nem vagyunk híján ennek a csodálatos virágnak.

Vörös rózsacsokor
Neked melyik a kedvenc virágod?

Megjegyzés megosztása