Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  az Amante Del Flor Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Amante Del fLor Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy az Amante Del Flor Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.amantedelflor.hu oldalnak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Amante Del Flor Kft.

A szolgáltató székhelye: 9464 Und, Fülesi utca 11.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: 9464 Und, Fülesi utca 11.

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 08 09 032073

A szolgáltató adószáma: 26736837-2-08

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: 

A szolgáltató telefonszáma: +36 30 509 7075

Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve és adatai: Shopify
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shopify.com