Rólunk

AMANTE DEL FLOR - Örömszerzés egy kattintásra

2020 nyarán megszületett bennünk a név, egy spanyol kifejezés, ami a "virágszerető"-t jelent. Sokakban felmerül egyből a kérdés, miért pont spanyolul?! A válasz egyszerű, szeretnénk elhozni Nektek a lehető legjobb minőségű ecuadori rózsákat, szegfűket gypsophiliákat, és az ott megtalálható számos csodálatos virágot. Továbbá, az örökrózsák hazájának számít ez az ország, így a névválasztás a spanyolra esett.

Célunk, hogy személyre szabottan, egyedi kivitelben tudjuk megalkotni a virágkölteményeinket, amivel minden arca mosolyt tudunk csalni. Számunkra a virágkötészet nem egy szakma, hanem hivatás, a megkötött csokrok, elkészített virágdobozok, vagy megalkotott otthoni dekorációk nem csak egy-egy termékek, hanem egy darab belőlünk, egy darab a kollégáink szívéből, mert mindegyik elkészített csodát szívből és szeretetből készítünk.

Oldalunkon és az üzletünkben (1051 Budapest, Nádor utca 20.) az egyik legszélesebb termékpalettával rendelkezik, amiket Budapesten 3 órán belül házhoz is tudunk szállítani. Az örökrózsás termékeket, virágmacikat, kopogtatókat, otthoni dekorációkat, vázákat, kaspókat és szárazvirágos készítményeket 1 munkanapon belül országosan tudunk szállítani.

Személyesebbé tudjuk tenni az örömszerzést gravírozott tábláinkkal, egyedileg készített feliratokka, kézzel megírt üdvözlőkártyákkal vagy egyedi szöveggel ellátott plexi tábláinkkal.

Örömmel tölt el minket látni a visszatérő vásárlóink arcán a boldogságot, hogy biztonsággal és elégedettséggel választanak minket.

Várunk Téged is a kis családunkban, várunk az üzletünkben vagy az webáruházunkban.

Üdvözlettel:
Amante Del Flor Csapata
1051 Budapest, Nádor utca 20.
+36 70 329 9486